Çocuğum güvende mi?

Kayıp çocuk vakalarının sık görüldüğü günümüzde çocuğunuzun kaybolma riskini en aza indirgeyecek bir teknoloji geliştirildi.

Günümüzde gelişen teknoloji ile beraber çocukların kaybolmaması için de bir çözüm yolu bulundu. Bu teknoloji akıllı kol saatidir. Gps teknolojisine sahip  bu saat sayesinde çocuğunuzun her an nerede olduğu kendiniz takip edebileceksiniz. Akıllı saat ile tüm korkularınız sona erecek ve artık huzur içinde çocuğunuzdan haber alabileceksiniz.


Saat benim çocuğumun kaybolmasını nasıl engelleyecek?

Çocuğunuzun başına kötü bir şey gelmesi durumunda bu saatteki acil yardım butonuna basarak kaydedilen telefon numarası ile konuşabilmesi ve gps teknolojisi sayesinde bulunduğu konumu iletmesini sağlamış olacak. Eğer saat çocuğunuzun kolundan çıkarsa 3 dk içerisinde tekrar takılmazsa yine ebeveyne durum uyarı şeklinde gelecektir.


Çocuğum bu saatler ile herkesi arayabilir mi?

Bu akıllı saatlerde kısıtlı miktarda telefon kaydedilmektedir. Kayıtlı numaralar dışında hiçbir numara aranamamaktadır.


Sadece çocuklar için değil!

Bu teknoloji sadece çocuklar için değil akli dengesi yerinde olmayan hastalar için veya Alzheimer hastaları için de büyük fayda sağlayacaktır. Alzheimer hastaları bazen nerede olduklarını hatırlayamayıp evlerini bulamamaktadır. Bu akıllı saat yardımı ile yakınlarınız hep yanınızda olmuş olacak.


Ülkemizde fiyatı ne kadar?

Ülkemizde bu saatler yerli olarak üretilmediği için yurt dışından ithal edilmektedir.Yurt dışında daha uygun fiyatlara bulabileceğiniz bu akıllı saatler Türkiyede ortalama 400-500 tl fiyat bandında satılmaktadır.


İlgili içerikler;

Laboratuvarda organ üretimi olabilir mi?

Parkinson tedavisinde giyilebilir teknoloji geliştirildi

Tablet ve telefonlar çocuklarda davranış bozukluğu yapıyor


KAYNAK: Hemsire.Com

BİLGİLENDİRME: Yorum ve sorularınız sistem yöneticisi tarafından onayladıktan sonra yayınlanacaktır.

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال