Erkekler utancından şikayet edemiyor

Cinsel gücü artırıcı hap ve bitkisel ürün siparişinde bulunan kişiler sipariş ettikleri firmalar tarafından dolandırılıyor.  Ürün yerine salatalık kargolanıyor. Salatalık kargolanan erkekler utancından dolandırıldığını açıklayamıyor; Dolandırıcılar bu sayede yılda 100 milyon liralık vurgun yapıyor.

Cinsel mutlulukları için bir takım güçlendirici ürünlere ihtiyaç duyan müşterilerde ''salatalık utancı'' baş gösterdi. Sipariş ettiği cinsel ürünler yerine, salatalık kargolanan kişiler kargo ellerine geçince dolandırıldıklarını fark ediyor. ve utançlarından susuyorlar. Dolandırıcılarda bu erkeklerin gurur meselesini çok güzel sömürüp yılda havadan 100 milyon liralık gelir elde ediyorlar.


SADECE SALATALIK MI? DOMATES DE YOLLUYORLAR!

İnternet, sosyal mecralar, çağrı merkezleri üzerinden ve şifalı bitkiler adı altında faliyet gösteren iş yerlerinden ''cinsel gücü artırıcı'' adı altında sahte ve sağlığı olumsuz etkileyecek jel, sprey, hap vb. ürünler satarak dolandıranlar, sipariş veren müşterilere sahte ürünlerin yanı sıra çoğunlukla salatalık, domates, 3'ü bir arada markasız kahve, el kremi ve zeytin yağı'' gönderdikleri  tesbit edildi.


''ERKEKLİK GURURU'' DOLDURICILARA FIRSAT KAPISI OLUYOR

Cinsel gücü artıracak ürünler sipariş veren ve dolandırılan kişiler “erkeklik onuru”, “erkekliğime laf gelir”, “çevremden duyulmasın” korkusuyla şikayetçi olmadığı, bunu fırsat bilen dolandırıcılar her gün farklı bir yöntemler dolandırmaya devam ettikleri belirtildi. Emniyet Genel Müdürlüğü basınla paylaştığı raporda bu yöntemlerle her yıl 100 milyon tl vurgun yapıldığı tespiti yer aldı. Fakat şikayette bulunan mağdur bulamadıkları için herhangi bir yasal işlem yapamadıkları belirtildi.


KİMLİK BİLGİLERİNİZ SAKLI TUTULACAK

Bilişim ve Siber Suçlarla Mücadele şubesiyle, ortak çalışmalar yürüten Kaçakçılık şube polisleri, mağdurlara “Deşifre olmayacaksınız, kimliğiniz gizli tutulacak, dolandırıcılara teslim olmayın” çağrısında bulundu.


KAYNAK: Hemsire.Com

BİLGİLENDİRME: Yorum ve sorularınız sistem yöneticisi tarafından onayladıktan sonra yayınlanacaktır.

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال