Hemşire ile evli olmanın 5 avantajı

 

Hemşire ile evli olmak çoğu yönden avantaj sağlar. Hemşireliğin doğası gereği merhamet, anlayış, samimiyet ve sabır hemşirelerin olmazsa olmazlarındandır. Tabi tüm bu özellikleri ömür boyu yaşadıklarını da unutmayalım.

Halihazırda bir hemşire ile evliyseniz bunun değerini bilin! Çünkü gerçekten çok avantajlısınız. Sonuçta, yıllardır aradığınız güzel görünüşlü, iyi giyimli ya da harika bir kişilik gibi özellikler dışında, hayatınıza pek çok pozitif değer katacak biri ile evli olduğunuz için çok şanslısınız demektir.

Eğer hala bir hemşire ile evlenmek ya da hemşire ile evli olmak bana ne gibi bir avantajı getirir diyorsanız, işte bunun için birkaç neden:

Hemşire ile Evli Olmak Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

1-En İyi Bakımı Sağlarlar

Yıllarca iyi bir eğitim aldıktan sonra, hastalara bakma konusunda hemşirelerin ne kadar iyi olduklarını hepimiz biliyoruz. Ne yaşanırsa yaşansın, hemşireler eşlerine çok iyi bakarlar. Basit bir baş ağrısından ciddi hastalıklara kadar çok iyi bakım altına alınmış olursunuz. Ayrıca, yaralanmalarda da tedavi konusunda mükemmeldirler.

Sadece bunlar da değil. Ayrıca hastanelerdeki el yıkama gibi teknikleri eve getirme eğilimdedirler. Bu her ne kadar ilk başta sıkıntılı bir durum gibi gözükse de  eve getirdiği bu alışkanlıklar kolayca hastalanmaları engeller ve özellikle bu çocuklar için çok önemlidir.

2-Fazlasıyla Sabırlıdırlar

Hemşireler her gün farklı karakterde insanlarla uğraşırlar. Çoğu durumda, son derece sabırsız, endişeli ve stresli insanlarla ilgilenirler. Bu insanlar ne kadar zor olursa olsun, hemşireler daima durumu kontrol altında tutmanın yolunu bulurlar. Böylece, evde yaşanacak herhangi bir olumsuz durumda sorunları çözmek onların çok zamanını almaz.

3-İyi Bir Dinleyici ve Anlatıcıdırlar

Hemşirelerin, hastalarının durumlarının gerektirdiği fiziksel bakımın yanı sıra, mükemmel iletişim becerileri de vardır. Sadece gözlerinize bakarak bile bir şeylerin yanlış olup olmadığını kolaylıkla anlayabilirler. Duygusal ve zor bir dönemden geçiyorsanız, hemşire olan eşiniz sizin en büyük destekçiniz olacaktır.

4-Pozitif Düşünürler

Hastanede çok farklı ve kötü şeylere maruz kaldıklarından, hemşirelerin pozitif olma yetilerinin olmadığı düşünülebilir. Ancak aslında bu durumda evde yaşanabilecek herhangi bir olumsuz durumunun hafife alınmasını sağlar. Örneğin, evin kirli olması veya çocuğun bir şeyleri kırması çözülemeyecek sorunlar değildir. Onlara göre evin temizliği çok kolay yapılabilir ya da kırılan eşyanın yerine yenisi alınabilir! Ayrıca onların becerikli oldukları da unutulmamalıdır. İşi halletmenin bir yolunu muhakkak bulurlar.

5-Hayat Kurtarıcıdırlar

Bir hemşire ile evlendiğinizde, özellikle hemşireler ilk yardım konusunda çok iyi eğitimden geçtiklerinden kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Kazalar beklenmedik bir şekilde meydana gelebilir ve bu gibi durumlarda insanları hayata döndürmeyi bilen biriyle yaşamak sizi daha güvenli hissettirir.

Bunun dışında, hemşireler de hastalıkları ve belirtilerini tanımada oldukça yeteneklidir. Sizlere neyin iyi olduğu ya da neyin kötü olduğu konusunda size yardımcı olabilirler.

Bir hemşire ile evli olmak, yukarıda saydığımız nedenler dışında daha birçok nedenden dolayı avantajlıdır. Sadece onların şefkati bile onlarla bir yuva kurmak için güzel bir neden.

Peki ya siz hemşire ile evli olmak konusunda ne düşünüyorsunuz?

BİLGİLENDİRME: Yorum ve sorularınız sistem yöneticisi tarafından onayladıktan sonra yayınlanacaktır.

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال